If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колев...Колев, момчето е от Враца....там няма Евро 07 за да си закупи същото масло...едва ли някой доставчик, магазин ще се съгласи 1л. да му заяви.....
Я сега кажи какъв е проблема при смесване....
и кво като е от враца, нещо лошо ли има. ако не може да си намери масло, с радост бих му изпратил една туба
да споделя и аз тогава като сте зачекнали темата за маслата, като купих моята кола я карах само с кастрол магнатек, тубата беше от порядъка на 80 лв за 4 литра, миналата година отидох с нея в полша и там налях масло Хилбер което беше от порядъка на 9-10 злоти/сиреч 4.50 5.0 лв/ за литър в момента в който смених маслото колата утихна спря да падан нивото на маслото и така на татък... тук в бг марката хилбер май сега почва да се появява и цената и горе долу същата както и в полша само че не мога да кажа за качеството на маслото защото все още не съм го пробвал, след смяната на двигателя заредих точно такова Хилбер 10х40 само че не знам как е работил преди двигателя факт е че в момента работи добре и след 1200 км няма никаква липса. Та мисълта ми е следната факт е че маслата който се продават в бг са със супер ниско качество за това и нафтовите печки на вън работят тихичко а тук се разтракват като.... на баба ми зъбите (моля да ме извинят колегите дето карат дизели) имам приятели немци който като дойдат тук и се хващат за главата от качествата на масла и горива сами си правете сметката.. просто при нас живота на коллите ни се смалява с 10 години за 1, ако имате възможност купувайте си от чужбина(ама не румъния турция или сърбия) а немско италианско или англииско масло... най добри отзиви имам за арал но истинския разбира се със селения не съм карал и не мисля да го правя
всеки луд с номера си казали хората
sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
Suzuki GSXR 750 W настоящ
Kawasaki KZ 440A вече бивш
Kолев, струва ми се, че гледаш не същият филм......
Вземи прочети темата от начало и тогава се изказвай....ако имаш нещо да ми казваш заповядай в блатото....там има една тема "Пич оправи ми колата...." ше си много полезен
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:14 ----------
Малко се пошегувах по нагоре....но хубаво, че не се засягаш....за колко километра е тая загуба..?
На капачката смени гуменото уплатнение- пръстена....но все пак провери отдушника и го почисти....на мен една зима ми беше събрало доста кондез там...беше замръзнал....и ми изкара малко масло през капачката за доливане...докато загрее колата.
Течовете се остраняват, къде по лесно, къде по трудно....лошото е когато няма теч аго лапа.....
Много благодаря за съвета не се засягам, няма нищо лошо човек който обича колата си, но не му е ясно нещо да пита А загубата е за 6500 км и имам чувството, че предимно извън града се получава това не знам защо... А относно смесването, попитах в един сервиз колкото и съмнително да е това и ми казаха, че няма проблем....
Аз пак ще се намеся и ще кажа че .... снощи съм долял маслото и съм минал 100 км няма никакъв проблем даже се напихме много зверски и съм доволен от вечерта като цяло ДОВОЛЕН СЪМ !!!
Comment